Per a l'univers, quatre dies no són diferents de quatre bilions d'anys llum. Robert Kincaid.

De vegades, necessitem algú que ens ajudi a descobrir el món que hi ha entre nosaltres i les estrelles. Jordi Llompard.

dimecres, 15 de febrer del 2012

Trailwalker'12-Aposta per nosaltres!


Aquest any, per recaptar diners per Intermón Oxfam i poder participar a la 2ª edició de la Trailwalker, el nostre equip (el nº175-Empentes i bassals) hem pensat uns reptes pels que podeu apostar.

Si voleu participar-hi només heu de fer un donatiu (de la quantitat que volgueu) per l'equip. Si entre tots les participante s'arriba al mínim econòmic necessari el repte es realitzarà! Contem amb vosaltres per veure-les i participar-hi en directe! A més, en tots els reptes, rebreu el DOBLE dels diners que hagueu donat en cas que no ho aconseguim o fem!

Com fer el donatiu? Entra a la nostra pàgina d'equip i clica "fer un donatiu". Poseu les vostres dades i, a l'apartat de comentaris, escriviu per quin repte és la vostra aportació.
Entre tots els participants organitzarem una petita festa a la platja de Barcelona amb uns partidets de Voleyplatja! Quan? Al maig, quan el sol ja brilla i convida a sortir!
Quins són els reptes?

  • 1ª: De Monistrol de Monserrat al monestir descalç i en menys de 3 hores. Ho aconseguirà en David? El mínim a recollir entre tothom és de 200 €= 
Ja hem recollit els 200€! Aquesta ja està completada!!! I es va dur a terme dissabte 14 d'abril a la tarda, tota una experiència!


  • 2ª: Aconseguirà en Jordi pujar a 39 cims catalans des del dia 1 de gener fins el 13 d'abril? Pujarà el cim que faci 40 disfressat de dona i amb vosaltres! 
Ja hem recollit els 200 €!!! Aquesta ja està completada!!! I es va dur a terme dissabte 14 d'abril al matí; la Jordina estava guapíssimaaa!
  • 3ª: Voleu veure en Lluís, en Josep i en Jordi travessant la Diagonal de Barcelona, de punta a punta, disfressats de nadó i portant bolquers? El mínim a recollir entre tots per aquesta aposta és de 500 €!
Ja hem recollit els 500 €!! Aquesta aposta està completada!!! I es va dur a terme diumenge 22 d'abril al matí...quins nadons més fornits!!! :-)


Apostes 1, 2 i 3 REALITZADES: aquells que heu fet possible aquests "petits disbarats", MOLTES GRÀCIES!!

1 comentari: